Brug for hjælp? Ring til 28 84 65 22 eller skriv til butik@sa-service.dk

Handelsbetingelser & Vilkår

Fortrydelsesret

Ifølge dansk lovgivning har du altid 14 dages returret fra modtagelsen.

Returretten forudsætter dog, at varen returneres i samme stand og mængde som ved modtagelsen.

Fortrydelsesretten bortfalder, hvis du tager varen i brug på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Ved køb af husholdningsprodukter som elkedler, kaffemaskiner osv. er den intakte originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi.

Emballagen skal derfor altid sendes med retur, for at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt.

Du skal selv afholde udgiften for returnering af varen. Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Når varen er returneret til vores lager, kontrollerer vi varens stand og at varen lever op til betingelserne for fortrydelsesretten.

Sammen med varen bedes du vedlægge kopi af ordrebekræftelse/faktura for købet. Herefter tilbagebetaler vi returbeløbet til det betalingskort, du har anvendt i forbindelse med købet.

Returbeløbet returneres inden for 14 dage efter vi har modtaget varen. Ubegrænset returret gælder kun ved handel på nettet.

Hvis ovenstående punkter ikke er opfyldte er www.sa-service.dk berettiget til at fratrække en forholdsmæssig andel af returbeløbet (typisk 20 %).

 

Reklamation

Ved fejl eller mangler på varen, kan du klage til vores kundeservice. Der ydes garanti iht. købeloven.

Du har 2 års reklamationsret. Ved reklamationer senere end 6 måneder efter købet, skal køber bevise at fejlen var til stede på købstidspunktet.

Du kan også reklamere ved fremmøde i vores fysiske butik i Nexø. Det er dog en forudsætning, at disse fejl eller mangler ikke er opstået som følge af fejlagtigbrug af produktet

eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid, efter du har konstateret manglen.

Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen altid for værende rettidig.

Vi forbeholder os ret til at afhjælpe en mangel/erstatte med en ubeskadiget vare frem for at betale købssummen tilbage., dvs. din vare bliver repareret,

eller du får en ny vare fremsendt som erstatning for den, der reklameres over, såfremt din reklamation er berettiget

 

Transportskader

Alle varer ses efter for transportskader, når vi modtager dem. Når køber selv afhenter sin vare fra os, er det KØBERS ansvar, hvis der sker noget med varen under den videre transport.

 

Egen tilslutning og opsætning

Ved forkert opsætning og tilslutning, bortfalder al garanti.

 

Alle priser er inklusiv moms. Der tages forbehold for tastefejl og udsolgte varer.