Brug for hjælp? Ring til 28 84 65 22 eller skriv til butik@sa-service.dk

Handelsbetingelser, vilkår og persondataloven

Fortrydelsesret

Reklamation

Transportskader

Egen tilslutning og opsætning

Pricerunner Købsgaranti

Persondatapolitik

 

Fortrydelsesret

Ifølge dansk lovgivning har du altid 14 dages returret fra modtagelsen.

Returretten forudsætter dog, at varen returneres i samme stand og mængde som ved modtagelsen.

Fortrydelsesretten bortfalder, hvis du tager varen i brug på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Ved køb af husholdningsprodukter som elkedler, kaffemaskiner osv. er den intakte originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi.

Emballagen skal derfor altid sendes med retur, for at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt.

Du skal selv afholde udgiften for returnering af varen. Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Når varen er returneret til vores lager, kontrollerer vi varens stand og at varen lever op til betingelserne for fortrydelsesretten.

Sammen med varen bedes du vedlægge kopi af ordrebekræftelse/faktura for købet. Herefter tilbagebetaler vi returbeløbet til det betalingskort, du har anvendt i forbindelse med købet.

Returbeløbet returneres inden for 14 dage efter vi har modtaget varen. Ubegrænset returret gælder kun ved handel på nettet.

Hvis ovenstående punkter ikke er opfyldte er www.sa-service.dk berettiget til at fratrække en forholdsmæssig andel af returbeløbet (typisk 20 %).

Reklamation

Ved fejl eller mangler på varen, kan du klage til vores kundeservice. Der ydes garanti iht. købeloven.

Du har 2 års reklamationsret. Ved reklamationer senere end 6 måneder efter købet, skal køber bevise at fejlen var til stede på købstidspunktet.

Du kan også reklamere ved fremmøde i vores fysiske butik i Nexø. Det er dog en forudsætning, at disse fejl eller mangler ikke er opstået som følge af fejlagtigbrug af produktet

eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid, efter du har konstateret manglen.

Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen altid for værende rettidig.

Vi forbeholder os ret til at afhjælpe en mangel/erstatte med en ubeskadiget vare frem for at betale købssummen tilbage., dvs. din vare bliver repareret,

eller du får en ny vare fremsendt som erstatning for den, der reklameres over, såfremt din reklamation er berettiget

Transportskader

Alle varer ses efter for transportskader, når vi modtager dem. Når køber selv afhenter sin vare fra os, er det KØBERS ansvar, hvis der sker noget med varen under den videre transport.

Egen tilslutning og opsætning

Ved forkert opsætning og tilslutning, bortfalder al garanti.

Alle priser er inklusiv moms. Der tages forbehold for tastefejl og udsolgte varer.

Pricerunner Købsgaranti

Få dit køb sikret op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse
med dit køb. Som medlem på PriceRunner får du altid Købsgaranti hos os. Denne ydelse koster ingenting og gælder for alle registrerede medlemmer på PriceRunner.
Du kan stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien, selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem – du skal blot registrere dit køb inden for 60 minutter. At blive medlem hos PriceRunner koster intet og tager kun et par minutter!

Registrer dig for at få PriceRunner Købsgaranti

PriceRunner Købsgaranti sikrer dig i tilfælde af skade på varen ved levering, beskadiget vare, hvis en vare mangler ved levering, hvis varen er forkert eller fejlbehæftet eller hvis levering af varen udebliver. Husk på, at bestillingen skal være adresseret til dig som forbruger.
Købsgarantien erstatter dig som kunde for både anskaffelses- og
fragtomkostninger og den direkte økonomiske skade, du har lidt. For værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger gives ingen erstatning.
Besøg PriceRunner for at se en liste med ikke-omfattede kategorier samt de endelige vilkår for Købsgarantien.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————

Persondatapolitik

1. Generelt
1.1 Denne politik om behandling af personoplysninger (“Persondatapolitik”) beskriver, hvorledes SA-Service indsamler og behandler oplysninger om dig.
1.2 Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via SA-Service ’s hjemmeside, www.sa-service.dk.
1.3 SA-Service er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til SA-Service skal ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7.
2. SA-Service ‘s indsamling af dine personoplysninger
2.1 Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilke formål?
2.1.1 Når du besøger Hjemmesiden, indsamler vi automatisk oplysninger om dig, fx om hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på Hjemmesiden, din IP-adresse og informationer om din computer med henblik på at optimere konverteringen på Hjemmesiden, forbedre denne og foretage målrettet markedsføring.
2.1.2 Når du køber et produkt, indsamler vi oplysninger om dig, fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret med det formål at kunne levere produkter til dig og til brug for opfyldelse af vores bogføringsmæssige forpligtelser.
2.1.3 Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, afgiver du dit udtrykkelige samtykke til, at vi må indsamle oplysninger om dig, fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr. samt oplysninger om, hvad du har købt og eventuelt returneret.
2.1.4 Vi bruger de oplysninger, som vi indsamler i forbindelse med din tilmelding til nyhedsbrevet til at administrere tilmeldingen, til at tilbyde dig særlige fordele og til direkte markedsføring, herunder for at kunne informere dig om vores produkter og nye varer og til at give dig andre nyheder og informationer, som du har givet dit særskilte samtykke til, at vi må sende til dig.
2.2 Hvad er grundlaget for indsamlingen?
2.2.1 Indsamlingen af oplysninger, som nævnt i pkt. 2.1.1, er nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre funktioner på Hjemmesiden og opbygningen af denne samt tilbyde dig relevante tilbud.
2.2.2 Vi bruger kun din IP-adresse til at fastlægge din geografiske placering, hvis vi har modtaget dit særskilte samtykke hertil.
2.2.3 Indsamlingen af oplysninger, som nævnt i pkt. 2.1.2, er nødvendig for, at vi kan opfylde vores aftale med dig.
2.2.4 Vi indsamler kun de i pkt. 2.1.3 nævnte oplysninger, hvis du afgiver dit udtrykkelige samtykke hertil.
3. Brug af databehandlere
3.1 Vi anvender eksterne virksomheder til blandt andet at foretage den tekniske drift af Hjemmesiden fx bistår vores leverandører os i forbindelse med udførelse af målrettet markedsføring, herunder til retargeting, og forbedring af Hjemmesiden samt til din bedømmelse af vores produkter. Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlige for. Databehandlerne må ikke anvende dataene til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse.
3.2 En af disse databehandlere, Google Analytics v/Google Inc, er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield.
4. Dine rettigheder
4.1 Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som data-ansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder.
4.2 Indsigtsretten
4.2.1 Du er til enhver tid berettiget til skriftlig at anmode os om oplysning om blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.
4.2.2 Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. For udlevering af flere kopier opkræver vi et gebyr på DKK 50,00. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til SA-Service sammen med dokumentation for, at du er den pågældende person.
4.3 Retten til berigtigelse
4.3.1 Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret.
4.3.2 Oplysninger, som vi har indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores kundeklub, har du selv mulighed for at korrigere via log-in til din brugerprofil.
4.4 Retten til sletning
4.4.1 I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, fx hvis du tilbagekalder dit samtykke til din tilmelding til vores kundeklub. I det omfang behandling af dine oplysninger er nødvendige, fx for at kunne overholde vores bogføringsmæssige forpligtelser, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.
4.5 Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring
4.5.1 Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.
4.6 Retten til dataportabilitet
4.6.1 Du har ret til at få dine personoplysninger udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig, når vi indsamler dine personoplysninger i forbindelse med:
at du køber et produkt af os, jf. pkt. 2.5, eller
at du afgiver dit samtykke til, at vi bruger din IP-adresse til at fastlægge din geografiske placering, jf. pkt. 2.2.2, eller
at du afgiver dit samtykke til tilmelding til vores kundeklub
4.7 Retten til indsigelse
4.7.1 Du har til enhver tid ret til af særlige grunde, at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, som vi indsamler til brug for at forbedre funktioner på Hjemmesiden og opbygningen heraf.
4.7.2 Du har endvidere til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine person-oplysninger, som vi behandler med henblik på direkte markedsføring, jf. pkt. 2.1 og pkt. 2.8.
4.7.3 Hvis du gør indsigelse mod behandlingen, er vi ikke længere berettiget til at behandle dine personoplysninger, medmindre vi kan påvise lovlige grunde til fortsat behandling.
4.8 Retten til at tilbagekalde samtykke
4.8.1 Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke til, at vi bruger din IP-adresse til at fastlægge din geografiske placering, jf. pkt. 2.2.22-2.22.4, og dit samtykke til tilmelding til vores kunde-klub, jf. pkt. 2.5. Hvis du tilbagekalder dit samtykke, skal du være opmærksom på, at vi i visse tilfælde kan være berettiget til at fortsætte behandlingen, jf. pkt. 2. I sådanne tilfælde vil du blive orienteret herom.
4.8.2 Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på info@sa-sevice.dk.
4.9 Retten til at klage
4.9.1 Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger.
5. Sletning af persondata
5.1 Såfremt du ikke gør brug af vores Hjemmeside i en periode på 1 år, vil vi automatisk slette de oplysninger, som vi har registreret om dig, idet vi dog for at opfylde lovkrav, herunder krav i regnskabslovgivningen (5 år fra udgangen af regnskabsåret) og forbrugerlovgivningen (den 2-årige reklamationsret), kan gemme visse personoplysninger i en længere periode.
5.2 Oplysninger som vi har indsamlet i forbindelse med, at du har givet dit samtykke til, at vi må sende dig markedsføring pr. e-mail, SMS og post, vil vi slette, hvis du tilbagekalder dit samtykke, medmindre vi er berettiget til at fortsætte behandlingen, jf. pkt. 2.
5.3 Oplysninger som vi har indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores kundeklub, vil vi automatisk slette, såfremt dit medlemskab er inaktivt i 3 år. Du vil på forhånd pr. e-mail blive orienteret om vores hensigt om at slette dine kundeklubdata, og du vil få mulighed for at respondere, hvis du ikke ønsker, at vi skal slette dine data.
5.4 Såfremt du deaktiverer (dvs. du framelder dig ikke dit medlemskab, men vælger at suspendere det) dit medlemskab til vores kundeklub og ikke genaktiverer det indenfor de næste 3 år, vil vi automatisk slette de oplysninger, som vi har registreret om dig.
5.5 Såfremt du framelder dig dit medlemskab til vores kundeklub, vil dine kundekluboplysninger blive slettet.
6. Sikkerhed
6.1 Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.
6.2 Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.
7. Kontaktoplysninger
7.1 SA-Service er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via hjemmesiden.
7.2 Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik, kan du kontakte:
SA-Service
Torvegade b
3730 Nexø
Tlf. nr.: 28846522
E-mail: info@sa-service.dk
8. Ændringer i persondatapolitikken
8.1 Vi er til enhver tid berettiget til at foretage ændringer i denne Persondatapolitik. Såfremt vi foretager ændringer i Persondatapolitikken, vil du blive orienteret om dette ved dit næste besøg på Hjemmesiden.
8.2 Hvis du har tilmeldt dig vores kundeklub, vil du blive orienteret om ændringerne i politikken ved udsendelse af information til din registrerede e-mailadresse.
8.3 Såfremt du ikke kan acceptere den ændrede politik, har du ikke mulighed for at fortsætte brugen af Hjemmesiden, og dine personoplysninger kan blive slettet.
9. Versioner
9.1 Dette er version 1 af SA-Service ’s persondatapolitik dateret den 24/6-2018.